GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Urgenta

Urgenta

Divizia GCE Urgenta furnizeaza solutii pentru domeniul medicinei de urgenta. Medicina de urgenta poate fi definita in urmatoarele grupe:

Pre-Ambulanta; aceasta ar putea fi o echipa de salvare, o persoana care acorda primul ajutor, o echipa de salvare intr-un spatiu restrâns sau un pompier.
Pre-spitalizare; sunt ambulantele.
Spitale; in cazul in care exista un tratament de urgenta medicala in spital.

Un caz de urgenta medicala este o leziune acuta sau boala acuta si prezinta un risc imediat pentru viata sau, pe termen lung, sanatatea unei persoane. In functie de gravitatea situatiei de urgenta si de calitatea oricarui tratament dat, poate fi necesara implicarea mai multor niveluri de ingrijire, de la o persoana care acorda prim ajutor la un medic de urgenta pâna la chirurgi de specialitate.

Indiferent de natura situatiei de urgenta, inainte de a putea fi eliminata cauza situatiei de urgenta, sunt necesare o tensiune arteriala si o oxigenare corespunzatoare.

Divizia GCE Urgenta ofera solutii cu produse de ventilatie si administrare a gazelor care indeplinesc acele cerinte de mediu cu extrem de mare siguranta si precizie. Principalele produse din gama echipamentelor de urgenta sunt resuscitatoarele, supapele necesare si sistemele de alimentare cu gaze ale ambulantelor.