GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Distributie de Gaz pentru Spitale

Distributie de Gaz pentru Spitale

GCE ajuta instalatorii sa realizeze instalatiile conform standardului ISO 7396 si a standardelor nationale de instalare, cu produse sigure, prin care protocolul de testare garanteaza testarea completa a produselor. Gama noastra de produse acopera solutii complete de sisteme de distributie a gazelor pentru Spitale, de la statii de reducere a presiunii, stabilizatori, accesorii, sisteme de alarma, robinete cu bila, robinete de trecere, manometre, pana la conexiuni de iesire, toate in conformitate cu legislatia europeana.

Statiile de reducere a presiunii furnizeaza sursa de gaze medicale din spitale. Functia principala este de reducere a presiunii din buteliile de inalta presiune la nivelul de presiune folosit in reteaua de distributie a gazului din spital. Colectoarele trebuie sa indeplineasca cerintele stricte ale standardelor de instalare medicale si, desigur, de securitate pentru toti pacientii din spital.

Sistemele de inchidere in caz de urgenta sunt furnizate pentru a izola sectiuni ale sistemului de distributie pentru intretinere, reparatii, extinderi viitoare planificate si pentru a facilita testarea periodica.

Prizele de gaz medical asigura conectarea rapida si usoara a echipamentelor de gaz din saloanele de spital la sursa de gaz a spitalului. Tipul prizelor este stabilit de standardele nationale din fiecare tara.