GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Santiere navale si Servicii

Santiere navale si Servicii

GCE livreaza de multi ani echipamente de gaz societati maritime de nivel mondial. Ca si in toate celelalte aplicatii, securitatea si fiabilitatea sunt cuvintele cheie, iar echipamentele GCE sunt verificate si testate individual, in conditii de lucru simulate, inainte de a parasi fabrica. In prezent, nu este o coincidenta faptul ca acolo unde provocarea si cerintele sunt cele mai mari, veti gasi echipamente GCE lucrand din greu.

Pe langa produsele de oxigaz, GCE ofera o gama larga de produse pentru servicii navale, de exemplu, produse utilizate in stingerea incendiilor de pe nave si a sistemelor manifold pentru inertizare.

Imaginea 1

Gama de taiere si sudare GCE X21 Original este dezvoltata pentru a se potrivi aplicatiilor grele care au loc, printre altele, in santierele navale.

Imaginea 2

GCE X511 Original intr-un proces de taiere.

Imaginea 3

Sistemul de stingere a incendiilor cu pulbere chimica uscata (Sistem DCP) care stinge focul folosind pulbere uscata, este un sistem de stingere a incendiilor la bordul navelor. Pulberea este aruncata din statiile de monitorizare si furtunuri, utilizand ca propulsor azot. GCE furnizeaza echipamente de control pentru monitorizarea procesului. Sistemul poate fi desfasurat prin furtunuri de mana, monitoare fixe sau o combinatie a celor doua. Acest lucru ofera o acoperire completa a tuturor zonelor care au nevoie de protectie, asigurand patrunderea pulberii in locatiile cele mai mici si doar partial acoperite.