GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Domeniul Medical

DOMENIUL MEDICAL

Echipamentele pentru alimentarea cu gaz medical reprezinta o parte importanta si in extindere in cadrul activitatilor Grupului GCE. Cu cerinte de siguranta, precizie si igiena extrem de ridicate, aplicatiile cu gaz medical cuprind un domeniu care solicita cunostinte de specialitate si experienta, precum si o intelegere deplina a cerintelor de respiratie, aspiratie si ingrijire a pacientului. Respectarea standardelor de calitate in conformitate cu Directiva Medicala 93/42/EEC nu este doar o obligatie de reglementare, dar este, de asemenea, un mijloc de a ne asigura ca partenerii nostri primesc produse de inalta calitate si in conditiile de siguranta pe care le merita.

GCE ofera sisteme complete pentru alimentarea cu oxigen, protoxid de azot si alte gaze pentru spitale, furnizorii serviciilor de ambulanta, de urgenta si ingrijire la domiciliu, precum si alte servicii speciale care folosesc aceste echipamente.

Europa de Vest este piata traditionala pentru o gama intreaga de produse pentru diferite tipuri de clienti si, impreuna cu piata in crestere din Europa de Est, formeaza principala arie de vanzari a companiei GCE. Forta noastra de vânzari este de asemenea activa intr-o serie de alte piete, inclusiv America de Nord si de Sud, Africa de Nord si Orientul Mijlociu, si continua sa se ramifice in alte parti ale lumii, cum ar fi printre altele, China si India.