GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Despre noi

Despre noi

Infiintata in martie 2002, GCE Romania este reprezentanta GCE AB pe piata romaneasca. In prezent, compania este responsabila si pentru vanzarile din Republica Moldova si Turcia.

Activitatile in domeniul echipamentelor pentru taiere si sudare oxigaz, echipamentelor medicale, echipamentelor de gaze speciale si echipamentelor pentru aplicatii industriale constituie argumente puternice pentru o prezenta tot mai semnificativa pe piata. GCE Romania si-a definit locul pe piata de profil prin calitatea produselor oferite, prin profesionalism, prin atitudinea pro-activa fata de client si prin adaptarea continua la cerintele specifice ale acestora. Acumularea de experienta si cunoasterea aprofundata a conditiilor de piata au stat la baza castigarii increderii clientilor si respectului din partea competitorilor.

Detinem pozitia de lider de piata in domeniul echipamentelor de taiere-sudare oxigaz si pentru aplicatii industriale si ne aflam in top 5 in domeniul echipamentelor medicale si de gaze speciale.

Gama larga de echipamente, din domenii diferite, constituie un mare avantaj al companiei, aceasta acoperind un spectru larg de activitati precum cele din industria grea, industria auto, industria constructiilor metalice, santierele navale, industria alimentara, industria chimica, industria energiei electrice, industria echipamentelor medicale si de asistenta.

Suntem prezenti in toata tara prin reteua noastra de peste 60 de distribuitori, localizati uniform in toate zonele din teritoriu. In plus, pe piata din Romania distribuim echipamente cu cooperarea deplina a principalilor furnizori de gaze industriale si medicale din piata.

O parte semnificativa a volumului de vanzari o reprezinta clientii de baza finali, cum ar fi santierele navale. Pentru aceste companii oferim suport comercial si tehnic (ex: training de prezentare a produselor si efectuarea demonstratiilor practice pentru 480 de angajati ai Santierului Naval Aker Braila, in 2008).

Livrarea produselor se face in termen de 3-6 zile pentru produsele aflate in stoc. Pentru regiunea europena, aceasta este organizata prin intermediul Centrului European de Distributie, situat in partea de vest a Republicii Cehe, in apropiere de Praga.

Colectivul companiei, format din 5 angajati, este unul profesionist, dinamic, flexibil si prompt, contribuind la consolidarea pozitiei GCE in randul firmelor de top din industria de profil din Romania. Cresterea an de an a cotei de piata atesta preocuparea permanenta pentru dezvoltarea unor relatii de afaceri durabile, pentru deschiderea catre client, pentru abordarea pro-activa a necesitatilor curente si sugestiilor acestora.

Misiunea noastra este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor si mentinerea la cote inalte a calitatii produselor oferite pentru piata romaneasca.