GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Industrial

Industrial

Compania GCE si-a sarbatorit deja cea de-a 25-a aniversare si pe durata acestei perioade si-a extins si adaptat gama produselor de baza, de la originile sale in sudarea si taierea oxigaz la alte segmente de afacere, cum ar fi domeniul medical, industria alimentara, sisteme de incalzire si ventilatie, industria aviatica, gaze speciale, laboratoare, robinete de butelii si sisteme mari de alimentare cu gaz.

Compania se mandreste cu originile sale si isi continua relatiile stranse cu marile companii de gaz, unde sunt cerute produse de cea mai inalta precizie si performanta.

Infiintarea de noi unitati de productie, cuplate cu vanzari si operatiuni de marketing in noi tari, a permis companiei GCE sa creasca, devenind un furnizor Mondial de echipamente, capabil sa ofere produse conforme cu specificatiile cerute de piata locala din orice tara. Acest nou site face parte din programul GCE 2013 de imbunatatire a ofertei pentru clienti, prin furnizarea informatiilor despre aplicatii, performanta produsului, specificatii si suport tehnic.