GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Tăiere Automată cu Oxi-gaz

Tăiere Automată cu Oxi-gaz

Cu o lunga experienta in dezvoltarea, productia si aplicatii a taietoarelor pentru masini de taiere, duze si diverse accesorii, GCE este un lider mondial in tehnologia de taiere oxigaz. Solutii inovatoare sustinute de mai multe brevete GCE sunt folosite pentru a atinge obiectivul principal – beneficii multiple pentru clienti. Cuvintele cheie sunt inalta performanta a procesului de taiere, o calitate excelenta a taierii, o manevrare usoara a echipamentelor si durata mare de viata a produselor. Toate acestea inseamna timp scurt de recuperare a investitiilor facute in produsele si consumabilele GCE, fabricate in Europa. Designul produselor se bazeaza pe cunostintele vaste ale GCE si expertiza in domeniul de taiere oxigaz, noi tipuri de masini de taiere si sisteme de control a acestora, precum si pe cerintele de pe piata mondiala de fabricare a metalului, reprezentate de contactul zilnic cu un portofoliu de aplicatii la nivel mondial. Produsele sunt sustinute de servicii pre si post-vanzare si de un program de formare extins, in centrul de aplicatii al GCE sau la sediul clientului.

Perforarea placilor de otel cu GCE FIT+®

Machine Cutting Image

Machine Cutting Image 2Folosirea de duze si arzatoare de taiere GCE pentru masini ofera multe beneficii pentru utilizatori. Cea mai recenta evolutie a avut ca rezultat gama inovatoare de echipamente Tool-Free, care este reprezentata de sistemul de taiere GCE FIT + ®. Duzele de incalzire si de taiere sunt fixate in capul arzatorului prin fixare tip baioneta, fara a utiliza chei, doar mana operatorului.

Unul dintre principalele avantaje este posibilitatea de a perfora prin tehnologia de oxigaz in placile de otel de pana la 150mm grosime (*). Prin setarea parametrilor adecvati, recomandati de GCE, masina poate strapunge placa usor si in conditii de siguranta pentru echipament si medi, fara o pre-perforare mecanica costisitoare.

Imaginile de mai jos arata secventa de gaurire in placa de 70mm :

Preincalzirea materialului, inceperea procesului de perforare, crearea gaurii si strapungerea. Cu energia flacarii concentrata, duza robusta exterioara si sistemul integrat Coolex ®, creste numarul de perforari.


(*) Sunt necesare un operator instruit, parametri de proces adecvati, o masina buna de taiere si o placa de otel curata si de calitate.