GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Calculator al costurilor de întreținere

Calculator al costurilor de întreținere

Începând cu 2017, legislația europeană permite ca perioada de folosire a buteliilor de înaltă presiune din oțel nesudat și a unora din aluminiu, să fie mărită de la 10 la 15 ani, cu condiția ca un robinet cu supapă de presiune reziduală (RPV) să fie instalat pe butelie.

Ca urmare a acestui lucru, mulți producători de butelii oferă acum 15 ani de garanție. 

În mod normal, robineții de butelie au o durată de viață de 10 ani, ceea ce face dificilă alinierea ciclurilor de întreținere a robineților cu buteliile, maximizând costurile. 

Scoaterea din uz a buteliilor, nu numai că le împiedică să fie profitabile, dar aduce cu sine și propriile costuri de timp și distribuție. Aceasta poate consuma cea mai mare parte a potențialelor economii, din cauză că periodicitatea mixtă poate însemna că ele trebuie scoase din uz mult mai des, nu mai rar, de ex. la 10, 15, 20 și 30 de ani.

Dar procedați corect și aliniați perioadele de întreținere cu noua gamă de robineți GCE cu supapă de presiune reziduală, care au 15 ani durată de viață și puteți reduce costurile de întreținere a buteliilor cu o treime și, în același timp, să creșteți proporțional timpul în care buteliile sunt în uz, lucrând pentru dumneavoastră.

Calculatorul de cost de mai jos vă va arăta cât de mult puteți economisi.

Related Products

 

Cylinder Valves Combi Valves  Madical Combi Valves Medical Cylinder Valves