GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Industria Alimentara

Industria Alimentara

Gazele imbuteliate sau nu sunt esentiale pentru ospitalitate si comertul cu produse alimentare, pentru distribuirea de bere si bauturi racoritoare si pentru asigurarea mediilor de protectie pentru produsele alimentare perisabile. Marcile de top impun solutii de distribuire premium pentru a se asigura ca produsele lor sunt livrate clientului in perfecta stare.

De 25 de ani, GCE livreaza sisteme de reglementare concepute pentru a furniza cu exactitate presiunea si debitul necesare, de la mici instalatii cu o singura butelie pana la solutii complet automate de alimentare in vrac pentru stadioane si prize de mare tranzit. Considerentele de siguranta sunt primordiale pentru produsele distribuite, de obicei, in spatii inchise, cum ar fi pivnitele, iar gama GCE ofera sisteme de siguranta duble, potrivite standardului de asigurare a protectiei maxime.

Guinness

Guiness

Acest produs necesita repetabilitate totala de la sistemul de alimentare cu gaz, folosind o combinatie de azot si dioxid de carbon. Diageo au realizat acest lucru de mult timp si au ales avantajele oferite de sistemul de reglementare in mai multe trepte de la GCE, in scopul de a livra in mod constant halba perfecta, indiferent de schimbarea presiunii din butelie.

BOC

BOC

Aceasta companie de gaz a cerut o solutie de alimentare pentru a raspunde instalatiilor de ospitalitate mai mari, iar cererea lor a fost satisfacuta de GCE, folosind o gama de sisteme manuale si automate de alimentare cu gaz cu comutator de joasa presiune, pentru a oferi carciumarilor alimentare cu gaz pana la ultimele comenzi.

PANGAS

Au selectat o serie de regulatoare placate complet cu crom pentru aplicatii in care cerintele de curatenie sunt de cea mai mare importanta.