GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Butelii si Sisteme de Gaz

Butelii si Sisteme de Gaz

Robinetul pentru butelii - primul si cel care sta la baza echipamentului pentru controlul gazelor. Asamblat direct la butelie, acesta mentine presiunea sub control. Asigura siguranta si confort pentru utilizator. Caracteristicile tehnice suplimentare, cum ar fi disc de rupere, limitator de debit, supapa de presiune reziduala, protejeaza nu numai utilizatorul, dar, de asemenea si butelia de gaz.

Din ce in ce mai des robinetele pentru butelii se imbunatatesc. Acestea combina caracteristicile unui robinet pentru butelii si a unui regulator de presiune ridicata intr-un produs unic – robinet combinat (VIPR) sau cum il numim noi - IVC. Acesta ofera debit si presiune stabile si constante, direct de la butelia de gaz, fara niciun echipament suplimentar.

 

 

De ce GCE ?

Robinetele pentru butelii GCE si VIPRS, proiectate inovativ cu accent pe siguranta si fiabilitate, sunt verificate in ani de activitate la nivel mondial.
Robinetele pentru butelii GCE si VIPRS sunt fabricate in procese de productie monitorizate cu atentie, axate pe calitate, combinate cu pasiunea si angajamentul tuturor angajatilor GCE. Orientarea catre client si flexibilitatea rezulta in servicii excelente si timp de reactie unic.

 

 

 

Combivalvele industriale GCE sunt create in baza a multor ani de experienta in producerea tuturor tipurilor de combivalve. Combivalvele industriale sunt folosite cel mai des cu acetilena, oxigen, argon si amestecuri de dioxid de carbon si au o presiune de lucru de pana la 300 de bari.

Principalele caracteristici ale combivalvelor sunt:

  • O supapa de presiune ce mentine o presiune remanenta in butelie
  • O supapa de supra-presiune
  • Un sistem de umplere cu supapa anti-retur incorporata
  • O functie de reglare a presiunii, fiabila si precisa, ce garanteaza siguranta in exploatare


Combivalvele industriale GCE sunt livrate cu aparatoare de metal sau platic, care protejeaza robinetul de eventuale deteriorari cauzate de manipulare si transport. Constructia aparatorii asigura ca sistemul (butelie + combivalva) poate fi manipulat intr-un mod sigur.