GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Transporturi / Cai ferate

Transporturi / Cai ferate

GCE furnizeaza pe piata de transport feroviar o varietate de produse, de la sistemele Thermit pentru asamblarea sinelor feroviare pana la arzatoare de mare capacitate pentru taieri cu sectiuni mari. Atat sistemele oxiacetilenice, cat si oxi-propan sunt oferite pentru o gama larga de aplicatii si tipuri de gaz, de la seturi portabile pentru lucrul in zone indepartate pana la manifolduri mari si pachete de instalatii mari de aprovizionare in vrac.

Operatorii de transport aerian cer un control absolut al sistemelor lor de gaze, presiune a pneurilor, un exemplu vital pentru operarea aeronavelor in conditii de siguranta. GCE are o gama de regulatoare pentru gaze inerte pentru incarcarea la parametrii de presiune necesari, si de asemenea, sisteme de control pentru incarcarea cu oxigen.

Pentru retelele de drumuri, o serie de sisteme de arzatoare cu propan sunt special concepute si sunt ideale pentru indepartarea marcajelor rutiere.

Thermit este un proces de sudare care foloseste o reactie exoterma care, odata declansata, nu necesita o sursa externa de caldura sau curent. Reactia chimica care produce caldura este o reactie aluminotermica intre pulberea de aluminiu si un oxid metalic. Este o metoda de asamblare a sinelor care poate fi efectuata in zonele cele mai indepartate, fara a fi necesara folosirea utilajelor grele.