GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Constructii

Constructii

Taierea si sudarea cu oxigen si acetilena se practica de peste 100 de ani. Tehnica se bazeaza pe o flacara de acetilena care are o temperatura mai mare de 3200 grade Celsius. Pentru a tine pasul cu cele mai recente descoperiri ale noilor materiale, tehnici si constructii, la fel ca si cererea pentru design ergonomic si de mare siguranta, GCE a dezvoltat in mod constant produsele actuale si a introdus altele noi.

Studiu de caz

Ormen Lange

Dezvoltarea campului Ormen Lange in Marea Norvegiei este unul dintre cele mai mari si cele mai exigente proiecte industriale realizate vreodata in Norvegia.

Campul va fi in masura sa acopere peste 20% din necesarul de gaze naturale din Marea Britanie, pentru o perioada de pana la 40 de ani.
Echipamentul de gaz pentru incalzire de la GCE a fost folosit in pregatirea conductei gigantice dintre Norvegia si Marea Britanie.

Curatarea cu flacara

Curatarea cu flacara este o metoda eficienta pentru a reimprospata materialele uzate, de exemplu, vagoane vechi care trebuie modernizate, indepartarea vopselei de pe placile de otel sau reimprospatarea betonului.