GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Taiere fier vechi

Taiere fier vechi

Taierea oxigaz a fierului vechi este o metoda eficienta si eficace de reciclare a metalelor. Companiile specializate in taierea fierului vechi taie constructii in parti mici, potrivite pentru reciclare. Unele companii efectueaza la fata locului demontari de macarale, tancuri petroliere si hornuri. Unele companii au propriile lor divizii specializate in taierea fierului vechi, in special companiile mari ca de exemplu Caile Ferate, Otelariile si Companiile miniere. GCE ofera echipament de taiere robust si fiabil, dezvoltat special pentru o manevrare usoara, de inalta calitate si productivitate, adecvat pentru aplicatiile de taiere a fierului vechi.

Imaginea 1 Taietor X511

Arzatorul de taiere Original X511 este dezvoltat de GCE pentru a satisface cea mai mare cerere industriala, conceput pentru o taiere perfecta. Este usor de manevrat, sigur si robust si poate fi folosit atat pentru taierea cu acetilena cat si cu propan.

Imaginea 2. Duza de taiere tip HA 317

GCE ofera o gama larga de duze de taiere adecvate pentru taierea fierului vechi. Seria GCE 317 de duze de taiere ofera un sistem de preincalzire rapida, pana la 50% mai rapida decat duzele standard si de pana la 5 ori o durata mai mare de viata.

Imaginea 3. Fotografia aplicatiei

GCE ofera echipament de taiere pentru taierea metalului cu o grosime de pana la 500 mm.

Imaginea 3.

Echipamentul GCE poate taia fara nicio problema atat metal, cat si beton.