GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Noiembrie, ca luna de constientizare #BPOC

Noiembrie, ca luna de constientizare #BPOC

Publicat pe 20 noiembrie 2020 de Hana Holasová

Ziua mondiala a BPOC, care se desfasoara pe 18 noiembrie, este organizata de Initiativa Globala pentru Boli Pulmonare Obstructive Cronice (GOLD), in colaborare cu profesionistii din domeniul sanatatii si grupurile de pacienti cu BPOC din intreaga lume. Scopul sau este de a creste gradul de constientizare, de a impartasi cunostinte si de a discuta modalitati de reducere a greutatii BPOC la nivel mondial. Ziua mondiala de constientizare a BPOC va fi pe 21 noiembrie.

A trăi cu o afecțiune pulmonară pe termen lung, cum ar fi boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC), nu este lipsită de provocări, dar cu o terapie bună, pacienții pot avea un stil de viață activ.

Accesati pagina noastra BPOC  pentru a găsi tot ce trebuie să știți despre BPOC, modul în care afectează corpul uman și ce tratamente recomandate sunt disponibile. Dacă tu, un prieten, un membru al familiei sau un pacient suferiți de această afecțiune, acesta este locul pentru a afla mai multe despre cum poți să o controlezi și să duci o viață pozitivă. 

 

 

Infographics "World COPD Day" by Global Initiative for Chronic Obstructive Lung Disease (GOLD).

Infographics "Do you live with COPD?" by GCE Group.