GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » GCE Group anunță rebrand-uirea

GCE Group anunță rebrand-uirea

Publicat pe 22 mai 2018 de

Liderul în echipamente de control al gazului  unifică portofoliul global de produse și anunță un brand nou!

Malmö, Sweden, 22nd May 2018 – GCE Group,  producătorul mondial de echipamente profesionale de control  al gazelor, a salutat și a introdus sub umbrela sa numeroase mărci respectate, de-a lungul anilor. 

Acum, grupul îmbină portofoliul diverselor sale produse în doar trei brand-uri: GCE, GCE Healthcare și noul GCE Druva.

GCE rămâne marca Grupului, însumând toate produsele și toate sub-brand-urile. GCE Valves și  GCE Cutting  & Welding Technologies, inclusiv toate produsele asociate, vor intra sub marca GCE.

GCE va continua să-și dezvolte produsele specializate pentru medici și personalul medical sub brand-ul GCE Healthcare, în timp ce GCE Central  Gas  Systems vor fi vandute de-acum sub noul brand GCE Druva.

Tony Peers, Vice Președinte Executiv Marketing, GCE Group,  a declarat:

“Am stabilit, de-a lungul generațiilor, standardele și performanța în industria echipamentelor de control al gazului  și, datorită investițiilor noastre semnificative în Cercetare și Dezvoltare, portofoliul nostru diversificat este în continuă creștere și perfecționare. Acesta este ultimul pas în evoluția noastră continuă -  dar unele lucruri nu se schimbă niciodată. Toate cele trei brand-uri exemplifică angajamentul nostru față de siguranță, inovare, integritate și poziționarea clientului pe primul loc.”

GCE a fost înființată  în 1987,  cu sediul în Europa și cu o prezență globală în creștere,  incluzând acum două noi fabrici de echipamente medicale în Marea Britanie și SUA. GCE oferă produse și soluții tehnice pentru o mare varietate de aplicații, de la simple regulatoare de presiune și arzătoare pentru tăiere și sudare, până la sisteme sofisticate de distribuție a gazelor, folosite în industria medicală și electronică.

GCE a lansat un videoclip care schițează  patrimonial bogat al producătorului, disponibil aici:

OUR STORY

Comunicat de presă PDF