GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » GCE Healthcare – Cerere de Echipamente pentru Gaze Medicale in timpul Covid-19

GCE Healthcare – Cerere de Echipamente pentru Gaze Medicale in timpul Covid-19

Publicat pe 31 martie 2020 de Hana Holasová

Dintr-un raport din 13 martie 2020, OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) afirma ca majoritatea persoanelor cu COVID-19 dezvolta doar o boala usoara sau necomplicata, aproximativ 14% vor dezvolta boli severe care necesita spitalizare si suport de oxigen si 5% vor necesita internarea intr-o unitate de terapie intensiva. Pentru GCE Healthcare, acest lucru inseamna ca cererea produselor noastre medicale creste semnificativ. 

Pentru a raspunde cererii crescute a diferitelor noastre echipamente de control al gazelor medicale, GCE Healthcare va creste temporar capacitatea de productie a Regulatoarelor Medicale, a Debitmetrelor, a Concentratoarelor Portabile de Oxigen si a altor echipamente medicale de control al gazelor prin in unitatile noastre de productie din Republica Ceha, Regatul Unit, China si America de Nord. 

 “Pentru a raspunde acestei cereri crescute, GCE Healthcare va adauga schimburi suplimentare, acolo unde este posibil, in unitatile noastre de productie si va aloca mai multe resurse pentru a sprijini sistemele de asistenta medicala din intreaga lume in acest moment provocator.” spune Mike Galvin, Managing Director, GCE Healthcare. 

In intreaga lume, tarile adopta abordari diferite pentru a minimiza raspandirea virusului, iar acest lucru are efecte atat in lantul de aprovizionare, cat si in lantul de distribuție. GCE intreprinde toate actiunile necesare pentru a lucra indeaproape cu furnizorii si partenerii nostri si pentru a aborda, in siguranta, aceste provocari, impreuna.

Dorim sa spunem clientilor nostri valorosi urmatoarele: Va rugam sa aveti rabdare cu noi si cu operatiunile noastre in aceasta situatie exceptionala. Ne concentram sa scoatem produsele noastre pe piata la acelasi standard de calitate ca in mod normal, iar circumstantele provocatoare actuale pot afecta timpul nostru de raspuns si timpul de livrare al produselor noastre.

Mike Galvin: “GCE Healthcare sprijina persoanele care au nevoie de gaze medicale in timpul acestei pandemii coronale si sunt foarte mandru ca echipele noastre din intreaga lume fac tot posibilul pentru a pune la dispozitia clientilor echipamente medicale pentru a salva vieti”.

Daca doriti sa discutati despre orice detalii, va rugam sa nu ezitati sa contactati birourile noastre pentru clienti sau unul dintre reprezentanții noștri de vânzări.