GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » GCE Healthcare lanseaza Clarity

GCE Healthcare lanseaza Clarity

Publicat pe 28 februarie 2018 de Michaela Němcová

Cu Clarity, furnizorii de oxigen la domiciliu pot monitoriza performanta concentratorului potabil de oxigen GCE, Zen-OTM, de la orice dispozitiv conectat la internet, oriunde, pentru o mai buna ingrijire a pacientului.

GCE Healthcare a anuntat azi lansarea unei platforme online securizate , care va permite furnizorilor de oxigen la domiciliu sa monitorizeze de la distanta concentratorul portabil de oxigen GCE, Zen-O™.

Clarity utilizeaza o tehnologie sigura si inteligenta pentru a oferi o multime de informatii, aflate la dispozitia furnizorilor 24/7, de la un dispozitiv online, oriunde s-ar afla. Informatiile variaza, de la debit la puritatea oxigenului, locatia dispozitivului si durata de viata a bateriei.  Furnizorii pot oferi acces la aceasta platforma atat pacientilor, cat si familiilor acestora.

Platforma utilizeaza GSM-ul si GPS-ul din concentratorul portabil de oxigen (CPO), pentru a  transmite date. Acest sistem fiabil face ca furnizorii de oxigen la domiciliu sa nu depinda de pacientii care au smartphone-uri sau telefoane cu Bluetooth.

Cu Clarity, furnizorii pot oferi servicii imbunatatite de asistenta clientilor, la costuri de operare reduse. Folosind Clarity de la un desktop sau de pe un telefon mobil, ei pot verifica cu usurinta cat de bine functioneaza concentratorul portabil de oxigen Zen-O™ (CPO) si primesc o notificare prealabila prompta cu privire la orice problema.

Donald Oleforo, GCE’s Group Product Manager, Homecare, spune: “Cu Clarity, furnizorii de oxigen la domiciliu pot vedea cum functioneaza dispozitivele lor Zen-O™, oferindu-le vizibilitate asupra acestora si abilitatea de a actiona, in caz de nevoie. Platforma ajuta la anuntarea pacientului cu privire la vizitele proactive pentru intretinerea dispozitivului. Acest lucru va ajuta furnizorii sa isi diminueze costurile de operare prin planificarea timpului si a resurselor. Aceasta poate furniza ulterior niveluri imbunatatite ale serviciilor pentru pacienti si chiar niveluri mai bune de ingrijire.”

Clarity ofera, de asemenea, utilizatorilor si celor dragi lor, siguranta si incredere, deoarece vad cum functioneaza dispozitivul lor Zen-O conectat.

In dezvoltarea platformei, GCE a fost constienta de necesitatea imbunatatirii securitatii internetului si a implementat cele mai bune protocoale de securitate pentru a transmite si a stoca date. Orice date transmise intre concentratoarele Zen-O™ si platforma Clarity sunt, de asemenea, criptate.

GCE are planuri de a lansa caracteristici suplimentare, care vor oferi medicilor capacitatea de a colecta de la distanta datele clinice ale pacientului si, de asemenea, sa introduca si concentratorul ultraportabil de oxigen  Zen-O lite™ pe platforma  Clarity.

Pentru mai multe informatii vizitati www.gcehealthcare.com/clarity.

Note pentru editori:

Ca parte a Grupului GCE, lider mondial in domeniul echipamentelor de control al gazelor, GCE Healthcare dezvolta si produce o gama de solutii medicale de inalta calitate, sigure si fiabile. Ii ajuta pe profesionistii din domeniul sanatatii si pe furnizorii din intreaga lume sa raspunda nevoilor pacientilor si sa atinga standarde ridicate de ingrijire. Echipamentul este proiectat, fabricat si livrat la cele mai inalte standarde si  respecta normele de calitate si de reglementare in vigoare.

Pentru mai multe informatii vizitati www.gcegroup.com