GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Propunerea noastra de a minimiza complexitatea in spitale

Propunerea noastra de a minimiza complexitatea in spitale

Publicat pe 16 octombrie 2020 de Hana Holasová

Aprovizionarea cu echipamente pentru gaze medicale si accesorii de la numerosi furnizori poate fi o sarcina complexa. GCE Healthcare se angajeaza sa ofere o abordare perfecta furnizorilor de asistenta medicala, producand si furnizand echipamente medicale pentru gaz, inovative si de inalta calitate si accesoriile aferente in toate mediile spitalului.   

Solutiile noastre generale acopera toate aspectele echipamentelor si accesoriilor pentru gaze medicale. Produsele pentru utilizarea pre-internare sunt disponibile pentru multe servicii de urgență: ambulanțe, pompieri, salvari montane si marine, arene sportive etc. GCE Healthcare furnizează sisteme complete pentru furnizarea de gaze medicale în conformitate cu standardele de calitate conform Directivei medicale 93/42 / CEE, asigurând siguranța, calitatea si fiabilitatea.

Toate echipamentele și accesoriile pentru gaze medicale sunt supuse unor testări extinse, oferind soluții de ultimă generație pentru alimentarea cu gaz medical, dedicate creării unei soluții rapide și simple pentru aprovizionarea cu gaze medicale.

 vă rugăm să faceți clic aici.