GCE Group anunță rebrand-uirea AFLAŢI MAI MULTE close
Acasa » Sprijinirea Zilei Mondiale a BPOC 2018

Sprijinirea Zilei Mondiale a BPOC 2018

Publicat pe 21 noiembrie 2018 de Hana Zezulakova

Mai mult de 3 milioane de persoane mor anual din cauza bolii pulmonare obstructive cronice (BPOC) si, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, aceasta va devein a treia cauza principal de deces, la nivel mondial, pana in 2030

Pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la această condiție debilitantă, Inițiativa Globală pentru bolile pulmonare obstructive cronice (GOLD) marchează ziua de 21 noiembrie 2018 ca Ziua Mondiala a BPOCcu tema "Niciodată prea devreme, niciodată prea târziu".

Acest tip de boală pulmonară progresivă se caracterizează prin creșterea lipsei de aer, ceea ce conduce la o cerere tot mai mare de concentratoare portabile de oxigen (POC). Conceput pentru a îmbunătăți calitatea vieții pentru pacienții cu BPOC, GCE Healthcare a sporit investițiile în cercetare și dezvoltare pentru a ajuta pacienții să rămână activi și independenți.

Inovațiile produselor noastre includ concentratoarele portabile Zen-O™ și Zen-O lite™ care permit pacienților libertatea de a se deplasa, atât în interiorul, cât și în afara casei. De asemenea, ele oferă cea mai bună tehnologie pentru a detecta respirațiile superficiale și pentru a furniza un bolus constant de oxigen, ca răspuns la diferite niveluri de activitate și rata de respirație.

Cu cel mai nou produs Clarity de la GCE Healthcare, realizăm progrese în tehnologia telehealth pentru a permite furnizorilor și clinicienilor să revadă istoricul utilizării POC pentru a se asigura că folosesc sistemul potrivit și că respectă terapia lor cu oxigen.

Pentru a afla mai multe despre modul în care îi ajutăm pe cei cu BPOC să trăiască pe deplin, luati o copie a numărului din decembrie al lui Gasworld.